Rendszerköltöztetés

Megtervezzük, megszervezzük, lebonyolítjuk

A telephelyváltás a legtöbb cég életében jelentős esemény, mely a helytelen vagy hiányos szervezés esetén komoly fennakadásokat okozhat a vállalatnak.

Cégünk vállalja a teljes vagy részleges géppark-állomány, valamint az informatikai aktív és passzív eszközök zavartalan költöztetésének megtervezését, pontos lebonyolítását, szükség esetén új telephelyen történő új, hatékonyabb termékek, eszközök beszerzését és beüzemelését.

Bízza ránk!

A cégek és vállalkozások életében a cég szerkezetének átalakulása, az új tevékenységekkel, szolgáltatásokkal való bővítése székhely- és telephelyváltással vagy új telephelyekkel való bővüléssel jár.

A költözés egyik legfontosabb eleme ilyenkor az informatikai rendszernek egy új helyen való felépítése, zökkenőmentes beüzemelése. A rendszerköltöztetés igénye egybeeshet a cég hatékonyabb informatikai átalakításával, új költségcsökkentő modern technológiák alkalmazásával.

Kérje informatikai rendszerének felmérését a régi és az új telephelyen, a meglévő és új igények szerint átalakítandó informatikai rendszerének kiépítésére.