Minőségpolitika

Minőségpolitikánk alapjaként cégünk vezetése elkötelezett a folyamatos informatikai innováció és az új kutatás-fejlesztési eredmények közvetítésére a partnerei felé.

Folyamatosan figyelemmel kísérjük a piac technikai, technológiai és társadalmi változásait, szolgáltatásaink és termékeink folyamatos fejlesztésével biztosítva cégünk és partnereink versenyképességét.

Munkatársaink elsődleges célja a vevői elégedettség elérése, kiemelt jelentőséget tulajdonítva a folyamatos szakmai továbbképzésnek és a folyamatosan ellenőrzött magas minőségű munkavégzésnek. Költséghatékony megoldások mellett törekszünk mindig a maradéktalan minőségi, biztonsági és környezetvédelmi célok együttes elérésére.

Küldetésünk

 

Célunk, hogy ügyfeleink maradéktalanul fel tudják használni az informatikában, a számítástechnikában és a telekommunikációs hálózati fejlődésben rejlő üzleti, gazdasági előnyöket.

Hardver és szoftver terméktámagatóink új, intelligens üzleti hálózatok tervezését és kiépítését teszik lehetővé komplex gazdasági megoldások megvalósításával.

Célunk, hogy partnereinknek folyamatos és teljeskörű segítséget nyújtva hozzájárulhassunk profitnövekedésükhöz, intelligens megoldásainkkal új lendületet vihessünk üzleti életükbe.

Ajánlatunk minden esetben partnereink rendszerére kalibrált, elkerülve ezzel az időveszteség és pazarlás tényét.

Tóth György (ügyvezető)