Beszerzés

Használja a legkorszerűbb technológiákat termelékenysége növelésére, előzze meg rendszerének meghibásodását

A nem informatikára szakosodott cégeknek képtelenség folyamatosan nyomon követniük az informatikai világ fejlődését és folyamatosan tisztában lenni a 21. század technikai vívmányaival.

Vállaljuk számítástechnikai eszközök, rendszerek rendelés alapú beszerzését, beüzemelését rövid határidővel,

illetve más szállítótól beszerzésre kerülő gépek, szerverek szakirányú véleményezését. Tanácsadói csoportunk készséggel áll az Önök rendelkezésére.

Eszközbeszerzés

Az igények alapján történő felmérés az Ön cége számára legszükségesebb és leghatékonyabb eszközök beszerzését jelenti. A szakemberek által felmért igények garantálják a leggazdaságosabb és leghatékonyabb megoldások kidolgozását, eszközök beszerzését.

A termelékenységet és a leginkább megfelelő munkaeszközöket szem előtt tartva ajánlatunk minden esetben partnereink rendszerére kalibrált, elkerülve ezzel az időveszteség és pazarlás tényét.

Termékeink kitejednek hardvereszközökre, szoftverekre, licenckonstrukciókra illetve külön megbízás esetén biztonságtechnikai és telekommunikációs eszközökre is.

 

Szervíz

A teljeskörű kiszolgálás érdekében ügyfeleink számára vállaljuk az általunk szállított számítástechnikai eszközök garanciális és garancián túli javítását, karbantartását. Partnereink számára alkalmanként megelőző intézkedéseket végzünk a meghibásodásból adódó fennakadások csökkentéséért, a gyorsabb hibaelhárításért illetve reakcióidő minimalizálásáért.