Adatvédelmi nyilatkozat

Adatvédelmi kötelezettségek

Egyes informatikai szolgáltatásaink igénybevételéhez lehetséges, hogy felhasználóinknak egy vagy több regisztrációs kérdőívet kell kitölteniük. Az adott területhez kapcsolódó kérdőíveket és az azon szereplő adatokat szigorúan csak a szolgáltatás biztonsági tényezőinek javításához vagy a nagyobb vevői elégedettséghez kérjük ügyfeleinktől és leendő partnereinktől.

A regisztráció során keletkező információkat a legnagyobb körültekintéssel, szigorúan bizalmasan kezeljük, azokhoz illetéktelenek nem férhetnek hozzá és harmadik fél számára nem válhatnak semmilyen körülmények között hozzáférhetővé. Az információk megadására csakis azért kérjük felhasználóinkat, hogy róluk olyan statisztikai adatokat nyerjünk, amelyek segíthetik a munkánkat és ezzel az ügyfelek és a partnerek elégedettségét az üzleti sikereik megfelelő informaikai támogatása érdekében. Az adatok segítségével továbbfejleszthetjük a szolgáltatásainkat a felhasználók érdeklődésének megfelelően. Mindezek érdekében az Önök elégedettsége miatt is számítunk a visszajelzéseikre, kérdéseikre és egyéb aktivitásukra is..

Vivamus eget nibh. Etiam cursus leo vel metus. Nulla facilisi. Aenean nec eros. Vestibulum ante ipsum primis in faucibus orci luctus et ultrices posuere cubilia Curae; Suspendisse sollicitudin velit sed leo. Ut pharetra augue nec augue. Nam elit magna, hendrerit sit amet, tincidunt ac, viverra sed, nulla. Donec porta diam eu massa. Quisque diam lorem, interdum vitae, dapibus ac, scelerisque vitae, pede. Donec eget tellus non erat lacinia fermentum. Donec in velit vel ipsum auctor pulvinar. Proin ullamcorper urna et felis.

Személyes adatok védelme

Ügyfeleink vagy leendő partnereink személyes adatait csak statisztikai szempontból dolgozzuk fel, azt harmadik fél számára nem adjuk ki. Adatait csak abban az esetben használjuk fel, amennyiben Ön az adott informatikai területre vonatkozó regisztrációja során bejelöli, hogy további információt szeretne kapni a szakterület illetve az adott szolgáltatás fejlesztésével vagy a cégünk más megoldásaival kapcsolatban. Az ilyen esetben is csak a hírlevél kézbesítésére használjuk a szükséges adatokat, azt harmadik fél szintén nem kapja meg.

E-mail: info@netplanet.hu