ESET biztonsági megoldások

Az ESET NOD32 Antivirus új verziója megbízható védelmet nyújt a vírusok, férgek, trójaiak, rootkitek, kémprogramok és az egyéb elektronikus kártevők ellen. Az ESET Smart Security az ESET NOD32 Antivirusra épülő, komplett biztonsági programcsomag, mely a vírus- és kémprogramvédelem mellett személyi tűzfalat és levélszemétszűrőt is tartalmaz.

A vállalatok számára kifejlesztett ESET termékek csúcsteljesítményű megoldást kínálnak a munkaállomások és a szerverek védelmének biztosítására. A távadminisztrációs szoftver a frissítések lokális tükrözésével jelentősen megkönnyíti a rendszergazdák munkáját. Az ESET termékei ideális megoldást jelentenek mind kis- és közepes-, mind nagyvállalati környezetben.

 
 

Rendkívül gyors:

 
Az ESET NOD32 Antivirus nem csak megbízható, de nagyon gyors vírusirtó is. A különböző antivírus termékek teljesítményét legjobban független tesztek alapján lehet bemutatni.
 

Egyszerű kezelhetőség:

 
Az ESET NOD32 termékek egyszerűvé teszik vállalata vírusvédelmének menedzselését. Az automata és az egyéni riport generálás segítségével mindig tájékozódhat a rendszer aktivitásairól, ami segít fenntartani a hálózatának integritását. A termékek központi konfigurálása csökkenti a költségeket, míg a hálózaton belüli védelem nélküli munkaállomások felderítésének lehetősége eltünteti a biztonsági réseket.
 
Távmenedzsment:  

Az ESET Remote Administrator lehetővé teszi a Windows és Linux/Unix operációs rendszereken futó ESET megoldások paramétereinek központi megfigyelését és beállítását, ami jelentősen egyszerűsíti a teljes vírusvédelmi rendszer adminisztrációját.

 

Világszerte elismert!

A NOD32 antivírus rendszer számtalan független teszten igazolta kiemelkedő teljesítményét, ami a megbízhatóság és a gyorsaság egyedülálló kombinációjával jellemezhető.

Alacsony erőforrás-igény

A NOD32 takarékosan bánik a számítógépek memóriájával, a teljes vírusadatbázis igen kompakt, így számítógépében több memória marad a hasznos feladatok elvégzésére.

A NOD32 ezen kívül nem lassítja le a számítógép működését munka közben sem, mivel gyorsan és hatékonyan vizsgálja át a futtatásra kerülő állományokat. Az ESET NOD32 Antivirus így nem fogja vissza a kiterjedt vállalati hálózatok teljesítményét sem.